Konferens

Vi erbjuder flexibla konferensrum som passar de flesta; från 4 personer upp till hela 70 personer i biosittning. Storbildsskärmar, whiteboards och teknik som möter de högsta kraven på presentationsteknik och videomöten!

Konferens

Arenan har flexibla konferensrum som passar de flesta; från 4 personer upp till hela 70 personer i biosittning. Med toppmodern utrustning och storbildsskärmar inbjuder miljön till effektiva och kreativa möten. All teknik är enkel och smidig att använda. Kaffe och te ingår alltid när man hyr våra konferensrum.

Priser

350 kr/pp för halvdag (minidebitering 2 000 kr/halvdag)
450 kr/pp för heldag (minidebitering 3 000 kr/heldag)

I priset ingår kaffe/te och mineralvatten

Vid fler än 15 personer -100 kr/pp i rabatt.

Tillval:
Frukostpaket 80 kr/pp inkl. kaffe, te, juice, fralla, yoghurt m müsli
Fikapaket 40 kr/pp inkl. kakor och kanelbulle eller liknande
Lunchpaket 120 kr/pp inkl dagens lunch med bröd, sallad och dryck.

Event

After work, firmafest, födelsedagskalas, eller annan fest – hos oss passar det utmärkt att anordna fester och andra tillställningar. Luftiga och anpassade utrymmen med härlig miljö som inbjuder till festlig stämning.

Välkommen med din bokning!

Välkommen att anordna ditt event hos oss oavsett företag, förening, privat eller annan konstellation. Vi erbjuder en trevlig miljö med sköna soffgrupper, anpassad belysning och inbjudande lounge att hänga i.

På våra tv-apparater kan ni välja underhållning från nätet eller spegla en dator och titta på storbildskärmen. Kontakta oss för priser och andra frågor på hej@arenaost.se.

Scroll to top