Företagsnätverk

Gör som Mäklarhuset, Vallonbygden, Jobmeal, Golv och Kakel och TG:s El med flera och bli en del av vårt exklusiva företagsnätverk!

Med start hösten- 21 kommer vi vid minst sex tillfällen/år bjuda in till nätverksträffar. Träffarna kommer innehålla nätverksmingel men också intressanta föreläsningar och självklart padel för de som vill. Ett perfekt sätt för dig och ditt företag att lära känna nya människor och skapa fler affärer och samarbeten.

En gång per år har vi dessutom en årlig padelturnering för nätverksföretagen där vi korar årets nätverksföretag. En hel dag fylld med nätverkande, matchspel och lite kringaktiviteter!

Bli hallpartner.

Är du intresserad av att ge dig själv, dina anställda och andra av just dina samarbetspartners en sundare livsstil och samtidigt exponera ditt företag i hallen? Eller siktar du ännu högre och vill sponsra en hel tävling? Kontakta oss på hej@arenaost.se så berättar vi mer.

Vi ser gärna att ni är ett väletablerat företag i Finspång som brinner för padel, träning och för Finspång, precis som vi! Det finns ett begränsat antal platser.

Scroll to top