Företagsnätverk

Gör som Open Carwash, Vallonbygden, Jobmeal, Golv och Kakel och TG:s El med flera och bli en del av vårt exklusiva företagsnätverk!

Vi träffas 6 tillfällen/år och umgås men det bjuds också på intressanta föreläsningar och självklart padel för de som vill. Ett perfekt sätt för dig och ditt företag att lära känna nya människor och skapa fler affärer och samarbeten.

Förutom fler affärsmöjligheter, lära känna nya människor och ha trevligt så erbjuds man som hallpartner rabatt på både padel och gymkort. Kontakta oss för mer information vid intresse för att vara med i Finspångs bästa nätverk - Arena Öst Företagsnätverk!

Bli hallpartner.

Är du intresserad av att ge dig själv, dina anställda och andra av just dina samarbetspartners en sundare livsstil och samtidigt exponera ditt företag i hallen? Eller siktar du ännu högre och vill sponsra en hel tävling? Kontakta oss på hej@arenaost.se så berättar vi mer.

Vi ser gärna att ni är ett väletablerat företag i Finspång som brinner för padel, träning och för Finspång, precis som vi! Det finns ett begränsat antal platser.

Scroll to top